Munch Brygge Barnehage

Munch Barnehage i Oslo. Vi har holdt på med et spennende prosjekt i Oslo hvor det er åpnet en ny barnehage.
Vi har levert arbeidet med gipsvegger, nedsenker himling/skjørt, veggabsorbenter, glassvegger, spiler både i toalettkjerne og ved himling i lysgård. Vi har montert dører og skyvedører i tillegg til foliering av glass.

Continue reading

Normal – Strømstad

Vi har hatt vår første jobb for Normal over landegrensene. Vi har utført arbeid i Strømstad til deres nye butikk. Her har vi levert inventarmontasje og tilpasninger tilknyttet dette. Butikken ble veldig fin og vi er fornøyde med resultatet.

Continue reading

B.young Trondheim

B.young har åpnet ny butikk på Solsiden i Trondheim. Dette er en kunde vi har hatt med oss over lengre tid, vi setter så stor pris på å få gjennomføre disse prosjektene. I dette lokalet har vi levert leietakertilpasninger med å klargjøre lokalet etter kundens ønsker og montert inventar for butikken.

Continue reading

Kanelsnurren – Skøyen

I dette fantastiske lokalet har vi gjort et godt stykke arbeid. Vi har ribbet hele lokalet og bygd dette opp igjen etter kundens ønsker. Det har blitt et fantastisk prosjekt som vi er veldig glade for å ha levert. Vi har stått for prosjektledelse, gjennomføring og leietakertilpasninger.

Continue reading

Yellow – Magasinet Drammen

Yellow åpnet ny butikk på Magasinet i Drammen og vi er stolt leverandør av denne. Vi har utviklet et godt samarbeid til Yellow som skal åpne nye spennende prosjekter gjennom året som kommer. Vi har levert leietakertilpasninger, vår dyktige møbelsnekker har spesiallaget inventar og kassedisker til denne butikken. Vi har i tillegg utført inventarmontasje for Yellow.

Continue reading

Jagger – Oslo

Den danske storsuksessen Jagger har åpnet sin første restaurant i Norge, og vi var så heldige å få oppdraget med arbeidet av butikken.

Continue reading

Basso Social – Bergen

Vår dyktige interiørarkitekt har tegnet og designet restauranten i samarbeid med kunden. Resultatet ble helt fantastisk om vi får si det selv. Vi har levert design, prosjektledelse, leietakertilpasninger, inventarmontering og totalleveranse av dette flotte prosjektet.

Continue reading

Digg Pizza – Bergen

Vi har levert arbeidet for Digg Pizza i Bergen! Vi har levert leietakertilpasninger, egenprodusert stålinnredning, plassbygd bar, inventar og innredning.

Continue reading

Selected – Amfi Moa

På Selected Amfi Moa har vi levert epoxy gulv, leietakertilpasning av lokalet, levert spottlamper og montert inventaret. Spottlampene ser helt rå ut og ga butikken et kult uttrykk!

Continue reading