Normal – Strømstad

Vi har hatt vår første jobb for Normal over landegrensene. Vi har utført arbeid i Strømstad til deres nye butikk. Her har vi levert inventarmontasje og tilpasninger tilknyttet dette. Butikken ble veldig fin og vi er fornøyde med resultatet.

Continue reading

B.young Trondheim

B.young har åpnet ny butikk på Solsiden i Trondheim. Dette er en kunde vi har hatt med oss over lengre tid, vi setter så stor pris på å få gjennomføre disse prosjektene. I dette lokalet har vi levert leietakertilpasninger med å klargjøre lokalet etter kundens ønsker og montert inventar for butikken.

Continue reading

Yellow – Magasinet Drammen

Yellow åpnet ny butikk på Magasinet i Drammen og vi er stolt leverandør av denne. Vi har utviklet et godt samarbeid til Yellow som skal åpne nye spennende prosjekter gjennom året som kommer. Vi har levert leietakertilpasninger, vår dyktige møbelsnekker har spesiallaget inventar og kassedisker til denne butikken. Vi har i tillegg utført inventarmontasje for Yellow.

Continue reading

Selected – Amfi Moa

På Selected Amfi Moa har vi levert epoxy gulv, leietakertilpasning av lokalet, levert spottlamper og montert inventaret. Spottlampene ser helt rå ut og ga butikken et kult uttrykk!

Continue reading

Careless – Arkaden

På Careless Arkaden har vi levert komplett leietakertilpasning, tømrerarbeid, vår møbelsnekker har laget inventar og vi har levert alt av møbler til butikken.

Continue reading