Kanelsnurren – Skøyen

I dette fantastiske lokalet har vi gjort et godt stykke arbeid. Vi har ribbet hele lokalet og bygd dette opp igjen etter kundens ønsker. Det har blitt et fantastisk prosjekt som vi er veldig glade for å ha levert. Vi har stått for prosjektledelse, gjennomføring og leietakertilpasninger.

Continue reading

Jagger – Oslo

Den danske storsuksessen Jagger har åpnet sin første restaurant i Norge, og vi var så heldige å få oppdraget med arbeidet av butikken.

Continue reading

Basso Social – Bergen

Vår dyktige interiørarkitekt har tegnet og designet restauranten i samarbeid med kunden. Resultatet ble helt fantastisk om vi får si det selv. Vi har levert design, prosjektledelse, leietakertilpasninger, inventarmontering og totalleveranse av dette flotte prosjektet.

Continue reading

Digg Pizza – Bergen

Vi har levert arbeidet for Digg Pizza i Bergen! Vi har levert leietakertilpasninger, egenprodusert stålinnredning, plassbygd bar, inventar og innredning.

Continue reading

Keyser Social – Frogner

Vi har levert den fantastiske nye restauranten til Keyser Social på Frogner i Oslo. Vi har levert alt arbeid fra A-Å i denne prosessen. Vi har levert komplett leietakertilpasning, tatt oss av alt arbeid innenfor tømrer, gulv, maling, elektro og rør. Vi har levert design i samarbeid med kunden i tillegg til å levere alt av møbler og utstyr til restauranten.

Continue reading

KöD – Frogner

Vi har levert den fantastiske nye restauranten til KöD på Frogner i Oslo. Vi har levert alt arbeid fra A-Å i denne prosessen. Vi har levert komplett leietakertilpasning, tatt oss av alt arbeid innenfor tømrer, gulv, maling, elektro og rør. Vi har levert design i samarbeid med kunden i tillegg til å levere alt av møbler og utstyr til restauranten.

Continue reading